Hoppa till sidans innehåll

Avgifter 2017


Medlemsavgift och träningsavgift betalas årligen.

För närvarande är medlemsavgiften 350:- för enskild medlem. Om flera medlemmar är aktiva i föreningen betalar man familjeavgiften som är 500 :- och då gäller den för hela familjen. I medlemsavgiften ingår en idrottsförsäkring i Folksam. Om du även är aktiv i UNIK BK (bandyklubben) betalar du bara en medlemsavgift.

Förutom medlemsavgift skall varje barn från det år man fyller 8 år (eller från det år då man börjar spela matcher i Knatteligan) och uppåt och som deltar i ett lag betala en träningsavgift som är olika stor beroende på barnets ålder eftersom kostnader för avgifter till förbund, kostnader för domare, material m.m ökar från de första åren då man spelar 5-manna tills de äldre ungdomsåren då man spelar 11-mannafotboll.

En mindre del av avgiften går tillbaka till lagets kassa som laget förvaltar och disponerar själva.

Föreningen står för lagets kostnader för planhyra vid träningar och hemmamatcher, material såsom matchtröjor, bollar, västar och koner, anmälningsavgift till förbundet, en cupavgift (per lag i seriespel), domaravgifter vid hemmamatch (ej träningsmatcher), utbildningar för ledare och tränare samt i rimlig utsträckning kläder till ledare och tränare.

Medlemsavgift 
- en avgift för enskild medlem på 350 kr per år eller en avgift för hela familjen på 500 kr per år.

 

Träningsavgift 
- en avgift per spelare

- olika avgift för olika åldrar:

     8-9 år (5-manna)                            400 kr

     10-12 år (7-manna)                        550 kr

     13 år och uppåt (9/11-manna)        900 kr

 

Avi på båda avgifterna skickas ut under våren. Från och med 2017 använder vi en faktureringstjänst för aviseringen. Använd kontonummer och referens enligt instruktion på avin. Meddela på This is a mailto link om din avi inte stämmer eller om du har andra frågor om våra avgifter.

Uppdaterad: 10 MAJ 2017 14:02 Skribent: Mattias Lundblad

UNIK:s sponsorer

 intersport

 

UNIKBIG160 

 Bravida160

 

logga_alone_150x56

 

Erbjudande:

 

 

 

Postadress:
Unik FK - Fotboll
Slädvägen 1
75647 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018303100
E-post: This is a mailto link

Se all info